BOATHOUSES

De mooiste roeilocaties ter wereld. Roeicursussen, café, roeitochten, events, live wedstrijden kijken.

Scheepvaartmuseum roeitocht

Kosten: 120,00

Met de Scheepvaartmuseum roeitocht wordt er vanaf Roeicentrum Berlagebrug via de rivier de Amstel, langs het Tropenmuseum gevaren en het Scheepvaartmuseum geroeid! Een mooie tocht van ongeveer 8km langs verschillende bezienswaardigheden van Amsterdam.

De tocht zal 1,5 uur duren en elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

Grote grachtentocht

Kosten: 160,00

Bij deze tocht passeer je de Heren-, Keizers-, en Prinsengracht, richting het westen van Amsterdam: De Haarlemmerpoort en de Zoutkeetsgracht.

De tocht is 12 kilometer lang, en duurt ongeveer 2,5 uur. Elke boot wordt gestuurd door een van onze professionele instructeurs. Je boekt de tocht vanaf 4 personen/ per boot.

Amsterdam

Roeicentrum Berlagebrug is de roeilocatie van Amsterdam. Met ruim 1000 mensen per week is het hier altijd gezellig. Er kan hier geroeid worden op ieder niveau. Dus ook als absolute beginner kan je hier terecht om de basis van het roeien te leren.

Weesperzijde 1094
1097 DS, Amsterdam

New York

TopRow New York heeft met zijn botenhuis aan de Harlem River een zeer centraal gelegen locatie. Vanuit hier is het zowel mogelijk om in een technische training de techniek bij te werken, als een mooie tocht naar bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld.

3579 Harlem River Dr, New York,
NY 10034, Verenigde Staten

London

TopRow London is de ideale plek om te leren roeien in London. Met onze professionele instructeurs bieden wij lessen van hoge kwaliteit. We bieden lessen voor zowel absolute beginners als ervaren roeiers.

Putney Embankment, Putney,
London SW15 1LB

Amsterdam

London

New York